Profesjonell luktfjerning - når den vonde lukten har satt seg

Befinner du deg i Viken-området og sliter med en vond lukt? Må du holde deg for nesa for å hver gang du går inn i et rom eller setter deg i bilen? Det finnes mange råd der ute for å bli kvitt vond lukt. I mange tilfeller vil det også hjelpe å bare lufte, spraye på noe desinfeksjon eller la det gå over av seg selv, men andre ganger må det faktisk litt mer til for å fjerne den vonde lukten. Da kan det være behov for ozonbehandling.  

Hvor kommer den vonde lukta fra? 

Vonde lukter kan fremstå som både, syrlige, søtlige eller rett og slett uutholdelige. Kanskje opplever du at det er en vond lukt som kommer og går? Problemet med vond lukt er at det kan sette seg i lang lang tid. Det blir med ett mye mindre hyggelig å oppholde seg i rom eller lokaler der det ikke lukter godt. En vanlig kilde til vond lukt som er vanskelig å bli kvitt er blant annet røyking over tid, kloakklukt eller malingslukt. Andre mer øyeblikkelige kilder kan være hunde- og kattepiss, søppel og svette. 

Hvordan fjernes vond lukt? 

Om det først har oppstått en vond lukt du ikke blir kvitt, må du inn med sterkere redskaper. Dette betyr også at du burde ta kontakt med profesjonelle rengjørere. Under luktfjerning av stae, vonde lukter benyttes ozonbehandling til luktfjerning. Dette gjøres med et apparat som gir ut gasser som kan være skadelige for mennesker og dyr mens maskinen er i gang. Med andre ord må du sørge for at mennesker, dyr og planter ikke befinner seg i rommet når behandling med ozongass foregår. 

Har du en vond lukt du ikke blir kvitt? Vi utfører luktfjerning med ozonbehandling i hele Viken (Akershus) og stiller opp der du trenger oss! 

Hvor kan du bruke ozonbehandling?  

Vond lukt kan oppstå både i hjemmet, garasjen, i bilen, på båten og ja – de fleste steder egentlig. Behandling med ozonmaskin kan benyttes på de fleste steder. Jo vondere lukt du står overfor, jo mer ozon vil også være nødvendig for at den vonde lukten forsvinner. Det betyr ikke at du skal la ozonmaskinen stå på i evig tid. Det er viktig å finne frem til riktig mengde ozon for ulike problemstillinger. Ofte handler det om å utføre behandlingen med ozon i intervaller, slik at luktfjerning blir gjort mest mulig effektiv. Resultatet blir en luktfri bil, garasje, båt – ja, hva enn det er snakk om. 

Hvordan fungerer luktfjerning med ozonmaskin? 

Når vi bruker ozongass til å fjerne vond lukt, vil gassen bryte ned molekylene som forårsaker den vonde lukten. Ozongassen er rask til å reagere med det den kommer i kontakt med. Med ett blir bakterier, virus og sporer som skaper vond lukt brutt ned. Dette kan være både på overflater og i lufta. Siden ozonmaskin benytter gass betyr det også at gassen kan trenge inn i det meste. For eksempel kan ozonmaksinen fjerne vond lukt i luftkanaler, ac-anelgg, sprekker i vegger og tak, samt teppefibre. Gassen vil heller ikke etterlate seg flekker eller fuktskader. 

Vi hjelper deg å fjerne den vonde lukten med ozonbehandling 

Behandling med ozongass er et godt alternativ når ingenting annet får fjernet den vonde lukten. Her i Anitas Rengjøringsservice kan vi hjelpe deg å fjerne vond lukt ved bruk av ozonmaskin. Vi har jobbet med luktfjerning i lang tid og vet hvordan vi best blir kvitt vonde lukter! 

Ta kontakt i dag om du trenger hjelp med luktfjerning. Vi hjelper med luktfjerning og ozonbehandling  i hele Viken (Akershus)!

Bestill gratis befaring

Bestill