Om oss

Hva vi gjør

Vi holder til på Rasta, Lørenskog, men utfører renholdsoppdrag også i Oslo & Akershus. Ta gjerne kontakt med oss angående oppdragsområder, vi er svært fleksible og flinke til å skreddersy løsninger for våre kunder. Med vår kompetanse kombinert med personlig engasjement, leverer vi tjenester av høy kvalitet og med god service. Vi tar både små og store oppdrag, for privatpersoner og bedrifter. Hos oss kan du bestille fast rengjøring, og du kan også kontakte oss for enkeltoppdrag. Vi arbeider grundig, og gir oss ikke før det er skinnende rent, og kunden er fornøyd.

Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov!

Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.

Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, så vi satser på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Bestill gratis befaring

Bestill