Renhold av kontorer

Andre tjenester
Daglig renhold
Vinduspuss
Byggrengjøring
Hovedrengjøring
Møbel- og Tepperens
Boning
Flyttevask
Luktfjerning
Bilde av et helt rent kontor.

I et kontorbygg er det ofte mye trafikk i de forskjellige rommene med folk som går ut og inn og drar med seg skitt og møkk utenfra. Toaletter er ofte i bruk, mange lager seg mat på kjøkkenet, mens border, sofa og stoler blir hyppig brukt og til manges frustrasjon - ting blir ikke satt på plass. Hyppig bruk av lokalene fører også til at det samler seg opp en del skitt og smuss rundt omkring i bygget, noe som kan skape et uhyggelig arbeidsmiljø, skitne omgivelser og dårlig ventilasjon.

Vi i Anitas Rengjøringsservice kan hjelpe deg å utføre jevnlig renhold av jobb-lokalene slik at du kan opprettholde god hygiene og en ryddig standard. Basert på dine ønsker kan vi sette opp en rengjøringsplan for daglig renhold. Vi vil da utføre alt som er nødvendig av daglig renhold. Dette kan inkludere støvsuging, støvtørking, vask av overflater, rengjøring av toalettet, tømming av søppel og desinfisering av dørhåndtak.

Er du usikker på hvor ofte du vil ha behov for rengjøring av arbeidsplassen kan vi hjelpe deg å vurdere hva som vil være best egnet for nettopp ditt bygg.

Bestill gratis befaring

Bestill