Hvor ofte bør du utføre vinduspuss?

Treffer sola vinduene på en slik måte at du ser all skitten som har samlet seg opp den siste tiden? Om du nikker med hodet nå betyr det at det er tid for en vinduspuss. 

Hvorfor skal du pusse vinduene? 

En vinduspuss utføres i hovedsak for å gi et bedre utsyn av vinduene og gi dem et rent og pent utseende. Likevel er dette ofte en oppgave som fort kan bli litt nedprioritert. Kanskje er det ikke bare bare å skulle vaske vinduene om de befinner seg høyt oppe heller. Det er likevel viktig at du finner tiden til å gjøre en vinduspuss i ny og ne. 

I tillegg til at det alltid er deilig å kunne ha rene vinduer å se ut av, vil også jevnlig vinduspuss bidra til at lyset trenger bedre inn. Om du venter for lenge med å utføre vinduspuss vil du også kunne oppleve at skitt og smuss som har samlet seg blir vanskeligere å fjerne. Til tross for at et glassvindu ser helt glatt ut, finnes det små porer i glasset der skitten kan sette seg. Vær derfor litt obs på når du sist utførte en vinduspuss, og legg inn i kalenderen når det burde gjøre på nytt igjen.  

Om det er vanskelig for deg å gjøre det selv, kan vi stille opp. Vi utfører vinduspuss for både bedrifter og privatpersoner i Viken (Akershus) og nærliggende områder. 

Vinduspuss krever god teknikk 

Å vaske vinduer høres kanskje enkelt ut, men for at det ikke skal sitte igjen stygge merker, er det viktig å utføre vinduspuss på riktig måte. Bruk av rett utstyr og god teknikk vil gi et lang bedre resultat enn om du benytter vann og vaskemidler som etterlater merker på glasset. Når vi vasker vinduer benytter vi rent vann. Dette er vann uten farlige kjemikalier eller såpe som vil feste seg til glassflaten. Resultatet av rent vann blir en skinnende ren glassflate.

Hvor ofte skal du utføre vinduspuss? 

Hvor ofte du burde vaske vinduene kommer helt an på hva slags bygg det er snakk om og hvorvidt vinduene er utsatt for ekstra mye skitt og smuss fra nærliggende omgivelser. Bygninger som er offer fra søl og tilgrisning fra for eksempel en vei rette ved siden av, eller en skog med pollen som blåser rett på vinduene, vil trolig ha behov for en vinduspuss minst to ganger årlig. Det er også opp til deg om du vil holde vinduene rene, men ytterst få foretrekker nok å se ut av skitne vinduer. Vinduene er tross alt med på å gi et førsteinntrykk av lokalet, så hvis du ønsker å imponere burde du også ha rene vinduer. 

Trenger vinduene en vask? Vi utfører vindupuss for privatpersoner og bedrifter i hele Viken (Akershus). Ta kontakt i dag om du trenger hjelp med vinduspussen!

Bestill gratis befaring

Bestill