Trenger bedriften rengjøring?

Opplever du at det ikke er rent og ryddig på arbeidsplassen? En arbeidsplass som ikke har tilstrekkelig med renhold kan være svært frustrerende. Ikke bare handler det om å holde det ryddig rundt deg, men at det er rent vil også innebære å sørge for at det er papir på toalettet, at såpedispenseren ikke er tom og at søpla blir tømt. 

Hvorfor er renholdet på arbeidsplassen viktig? 

En ren arbeidsplass er viktig for å ha et godt arbeidsmiljø. God hygiene er faktisk viktig for trivselen til de ansatte, samt helsa. Du vet sikkert godt hvor rask bakterier kan spre seg. Om du ikke vasker jevnlig vil disse bakteriene bare bygge seg opp, og etter hvert kan du oppleve at det blir et dårlig inneklima. 

Mange synes renholdet er noe som er vanskelig å holde ved like. Det fine da er at du kan finne noen andre til å gjøre jobben for deg – et vaskebyrå! Som vaskebyrå legger vi til rette for både rene og pene lokaler samt rengjøring som bekjemper bakteriespredning, gir et godt inneklima og dermed skaper en bedre atmosfære på blant kollegaene. 

Vi er et vaskebyrå som utfører oppdrag i hele Viken (Akershus) for både private og bedrifter. Er ikke standarden på arbeidsplassen som du skulle ønske? Ta tak i problemet og kontakt oss. Sammen finner vi en god rutine for renholdet i  dine jobblokaler. 

Hva bør rengjøres hos en bedrift? 

For å sikre et hyggeligere arbeidsmiljø er det viktig at rommene som brukes ofte også blir rengjort med jevne mellomrom. Hva det er behov for av rengjøring på en arbeidsplass kan variere i stor grad, men i de fleste tilfeller vil rengjøring av bedrift inkludere noen standard rutiner. Dette innebærer:

  • Støvsuging
  • Vask av gulv
  • Vask av overflater
  • Vask av baderom 
  • Utskiftning av toalett
  • Søppeltømming 

Om du sørger for at disse områdene holdes rene, kan du være ganske sikker på at kollegaene dine vil være mye mer fornøyde også. En skal ikke kimse av renholdet på en arbeidsplass nemlig. I tillegg til at folk generelt trives i et ryddig miljø, kan også dårlig inneklima føre til usynlige effekter som tretthet, irritasjon og en dårlig allmenntilstand. 

Hvor ofte skal jobblokalene rengjøres?

Det er ikke sikkert det er behov for å vaske alle kriker og kroker av bedriften på jevnlig basis. Mest sannsynlig vil det være et par rom og områder som blir mye hyppigere brukt enn andre. I rommene som er utsatt for mye trafikk vil det være lurt å få på plass jevnlig med rengjøring. 

Har du en bedrift i Viken (Akershus) som trenger rengjøring? Vi stiller opp daglig, ukentlig, månedlig, alt ettersom hva du trenger. 

Vi tilbyr daglig renhold av bedriften 

Så kommer spørsmålet om du har tid til å utføre renholdet på arbeidsplassen selv? Våre vasketjenester strekker seg utover hele Viken og nærliggende områder. Dersom det er vanskelig å skulle presse inn vasking i tillegg til alle dine andre arbeidsoppgaver, kan vi som vaskebyrå hjelpe deg! 

Hvordan utfører vi daglig renhold? 

Vi retter oss etter dine behov og setter opp gode rutiner for å ta oss av renholdet. Vi holder en høy standard på renholdet som utføres og møter selvfølgelig opp til avtalt tid hver gang. Våre rengjørere er dyktige i jobben sin, og vet hva som kreves for at det daglige renholdet skal gjøre dere som befinner dere på arbeidsplassen fornøyde. Vi er også nøye med hvilke rengjøringsmidler som blir brukt. Der det er mulig, benytter vi også alltid skånsomme vaskemidler for at inventar ikke skal slites unødvendig ut. Med oss får du en renholder du kan stole på. En viktig del av at renholdet blir gjort riktig handler om å ha rutiner på ting. Vi i Anitas rengjøringsservice logger alt av renhold og passer på at alle poster blir gjort til avtalt tid. 

Vi har kontorer i Akershus og kan utføre daglig renhold hos bedrifter i hele Viken (Akershus). 

Trenger du å få på plass daglig renhold i Akershus? 

Her i Anitas rengjøringsservice har vi hjulpet mange bedrifter å opprettholde renholdet. Vi kan sette opp avtale for daglig renhold så ofte som du måtte ønske. For å inngå en avtale om daglig renhold med oss er alt du trenger å gjøre å ta kontakt. Sammen avtaler vi hva som skal inngå i det daglige renholdet i din bedrift. Om det er annenhver dag, hver uke eller en gang i måneden er helt opp til deg. Noen bedrifter vil være pålagt å utføre daglig renhold, og dersom dette er tilfelle står vi klare til å hjelpe deg. 

Vi utfører daglig renhold for alle bedrifter som befinner seg i Viken! (Akershus)

Bestill gratis befaring

Bestill