Rengjøring for bedriften din

Opplever du at det ikke er rent og ryddig på arbeidsplassen? En arbeidsplass som ikke har tilstrekkelig med renhold kan være svært frustrerende. Ikke bare handler det om å holde det ryddig rundt deg, men at det er rent vil også innebære å sørge for at det er papir på toalettet, at såpedispenseren ikke er tom og at søpla blir tømt.

Hvorfor er renholdet på arbeidsplassen viktig?

En ren arbeidsplass er viktig for å ha et godt arbeidsmiljø. God hygiene er faktisk viktig for trivselen til de ansatte, samt helsa. Du vet sikkert godt hvor rask bakterier kan spre seg. Om du ikke vasker jevnlig vil disse bakteriene bare bygge seg opp, og etter hvert kan du oppleve at det blir dårlig et inneklima.

Hva bør rengjøres hos en bedrift?

For å sikre et hyggeligere arbeidsmiljø er det viktig at rommene som brukes ofte også blir rengjort med jevne mellomrom. Hva det er behov for av rengjøring på en arbeidsplass kan variere i stor grad, men i de fleste tilfeller vil rengjøring av bedrift inkludere noen standard rutiner. Dette innebærer:

  • Støvsuging
  • Vask av gulv
  • Vask av overflater
  • Vask av baderom
  • Utskiftning av toalett
  • Søppeltømming

Om du sørger for at disse områdene holdes rene, kan du være ganske sikker på at kollegaene dine vil være mye mer fornøyde også. En skal ikke kimse av renholdet på en arbeidsplass nemlig. I tillegg til at folk generelt trives i et ryddig miljø, kan også dårlig inneklima føre til usynlige effekter som tretthet, irritasjon og tetthet.

Hvor ofte skal jobblokalene rengjøres?

Det er ikke sikkert det er behov for å vaske alle kriker og kroker av arbeidsplassen på jevnlig basis. Mest sannsynlig vil det være et par rom og områder som blir mye hyppigere brukt enn andre. I rommene som er utsatt for mye trafikk vil det være lurt å få på plass jevnlig med rengjøring.

Vi tilbyr daglig renhold av bedriften

Så kommer spørsmålet om du har tid til å utføre renholdet på arbeidsplassen selv? Våre vasketjenester strekker seg utover hele Viken-området, derav tidligere Akershus. Dersom det er vanskelig å skulle presse inn vasking i tillegg til alle dine andre arbeidsoppgaver, kan vi som vaskebyrå hjelpe deg! Vi retter oss etter dine behov og setter opp gode rutiner for å ta oss av renholdet.

Her i Anitas rengjøringsservice har vi hjulpet mange bedrifter å opprettholde renholdet. Vi kan sette opp avtale for daglig renhold så ofte som du måtte ønske. Om det er annenhver dag, hver uke eller en gang i måneden er helt opp til deg. Noen bedrifter vil være pålagt å utføre daglig renhold, og dersom dette er tilfelle står vi klare til å hjelpe deg.

Vi utfører daglig renhold for bedrifter som befinner seg i Viken / Akershus.

Bestill gratis befaring

Bestill